TEATRE: La repetición, de Amaia Bono i Damián Montesdeoca (País Basc)

DIVENDRES 11 DE NOVEMBRE A LES 20H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre contemporani | Joves i adults Divendres 11 de novembre, 20h00 Durada: 60 min. Entrada: 10 € anticipada / 12 € taquilla Espectacle seleccionat en el XX Circuit de Dansa i Teatre per a públic adult i familiar de la Red de Teatros Alternativos.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]La ciència solament pot percebre

Start

2022-11-11 - 20:00

End

Teatre contemporani | Joves i adults

Divendres 11 de novembre, 20h00
Durada: 60 min.
Entrada: 10 € anticipada / 12 € taquilla

Espectacle seleccionat en el XX Circuit de Dansa i Teatre per a públic adult i familiar de la Red de Teatros Alternativos.

La ciència solament pot percebre fenòmens repetibles. Coneixem l’univers a través del qual es repeteix. L’ésser humà és l’únic animal que es repeteix en entropessar dues vegades amb la mateixa pedra. Tot es repeteix. A través del recurs de repetir en escena accions, paraules, sons i moviments, aquesta peça explora les possibilitats compositives i coreogràfiques de la mateixa repetició.

Actor i actriu generen línies d’acció i interacció que es perverteixen, modifiquen, fragmenten i reformulen, generant un context metateatral que balla entre l’assaig, la improvisació i la (re)presentació. La coreografia és, literalment, l’escriptura del moviment.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *