Activitats complementàries

complementàaries_1_web
complementàries_2_web

Feu de la vostra visita al teatre una experiència educativa completa, apuntant-vos també a alguna d’aquestes activitats complementàries que oferim. Totes estan vinculades amb l’ethos del projecte cultural del Raval: la nostra preocupació i compromís amb les problemàtiques mediambientals i la celebració de la creativitat. En aquestes dates, podreu gaudir de les següents activitats:

Gimcana: Les xiquetes i xiquets faran un recorregut a la vora del riu Serpis, completant proves i jocs. L’objectiu és incentivar el seu sentit de l’observació, convidant-los a assabentar-se i apreciar aquest entorn natural urbà i la relació d’aquest amb la ciutat de Gandia. Una activitat educativa i alhora d’espargiment que pot durar entre una hora i mitja i dues hores, depenent de les necessitats de les escoles. El cost conjunt de l’entrada al teatre i la gimcana és de 7 euros. El ràtio d’alumnes per monitor és de 25.

 

Taller Construeix el teu personatge, que adaptem a l’edat del grup: Com es caracteritzen els actors i actrius? Algunes vegades, d’una manera molt senzilla. Amb la utilització de material reciclat, ajudem als xiquets i xiquetes a construir una careta per caracteritzar-se com a un personatge. També fem ús de disfresses i altres complements, per completar la seua construcció. El cost conjunt de l’entrada al teatre i el taller és de 6 euros. El ràtio d’alumnes per monitor és de 20.

 

Taller d’instruments reciclats, adaptat a l’edat dels xiquets i xiquetes: T’ha agradat l’actuació? Ara és el teu torn. Construïm un instrument musical amb materials reciclats. El cost conjunt de l’entrada al teatre i el taller és de 6 euros. El ràtio d’alumnes per monitor és de 20.

 

Visita a l’exposició de Setem, Canvia les teues sabates: Educativament, aquesta exposició reporta molts beneficis. Ens convida a reflexionar sobre els processos de tractament del cuir i les condicions laborals de les persones que, en particular en l’Índia, els porten endavant i sobre el cost social de les sabates “barates” que comprem a l’Occident. Si voleu trobar més informació, podeu consultar aquest enllaç. La visita dura al voltant de 15 o 20 minuts i cal fer-la bé a l’interval d’abans o bé de després de la representació. Aquesta és una activitat gratuïta. Mireu el vídeo.

 

L’exposició cedida pel CENEAM, Caperucita camina sola: A través d’aquesta rondalla clàssica, reflexiona sobre la relació que tenen els xiquets i xiquetes de hui en dia amb el medi urbà, com sol ser un espai hostil per als més menuts i com podriem millorar-ho per fomentar la seua autonomia. Aquesta és una visita guiada i dura al voltant de 15 o 20 minuts. L’activitat és gratuïta.

 

L’aforament és limitat per a TOTES aquestes activitats. Si esteu interessats en qualsevol, reserveu com més aviat, millor perquè s’ompli ràpidament.

Gandia ofereix moltes possibilitats per a fer una visita cultural. En aquesta web, www.xecgandia.com, podeu trobar més informació.

Podeu contactar amb nosaltres a través del mail campanya@teatreravalgandia.org