Activitats complementàries

SONY DSC
TEATRE_RAVAL_triangulista_capitol_0_0233
TEATRE_RAVAL_triangulista_capitol_0_1243

Com a novetat, aquest any la campanya escolar del Teatre del Raval dóna la possibilitat de gaudir d’un matí complet per sols 2 euros més.

Com? Doncs contractant una de les nostres activitats extra, basades en la creativitat, la sostenibilitat i  l’aprenentatge històric, respectivament. L’objectiu és despertar l’interés per l’art, l’estima pel patrimoni natural i històric, així com motivar la curiositat creativa i l’aprenentatge.

Les activitats extra de la campanya escolar del Teatre del Raval són:

Taller de Pop-Up Crea el teu teatret (Infantil i Primària)

El Pop-Up és una tècnica de plegat de paper o altres materials que ens permet aixecar imatges retallades en eixos suports. En aquest taller promoguem la creativitat perquè l’alumnat cree una escena amb les seues pròpies mans.

Taller d’instruments reciclats (Primària)

En aquest taller treballem l’educació ambiental, explorem la creativitat i la pràctica musical. Les xiquetes i xiquets aprenen que amb pocs recursos tenen la possibilitat de crear sons i gaudir de la música, al temps que donen altres usos als residus.

Gimcana a la vora del Serpis (Primària i Secundària)

Aquesta activitat es desenvolupa a l’aire lliure i, concretament, vora el buc del Serpis, riu que voreja la ciutat de Gandia. L’objectiu és posar en valor el seu paper mediambiental i històric, mitjançant el joc.

Visita didàctica als refugis antiaeris (5é i 6é Primària, ESO i Batxillerat)

Pensada per a alumnat dels dos últims cursos de Primària, Secundària i Batxillerat, aquesta visita proposa un recorregut didàctic per aquests espais de la Guerra Civil a Gandia, recuperats i recentment oberts al públic per l’Ajuntament de Gandia.

La visita està a càrrec de les nostres guies especialitzades. Té un enfocament didàctic que permet fer un exercici de memòria col·lectiva i de pedagogia de la pau amb els i les alumnes.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

Correu: campanya@teatreravalgandia.org

Tel: 962.866.532