Activitats complementàries

Com a novetat, aquest any la campanya escolar del Teatre del Raval dóna la possibilitat de gaudir d’un matí complet per sols 2 euros més.

Com? Doncs contractant una de les nostres activitats extra, basades en la creativitat, la sostenibilitat i  l’aprenentatge històric, respectivament. L’objectiu és despertar l’interés per l’art, l’estima pel patrimoni natural i històric, així com motivar la curiositat creativa i l’aprenentatge.

Les activitats extra de la campanya escolar del Teatre del Raval són:

 

  • Taller de caixa escènica (Infantil i Primària)

Aquest any t’oferim la possibilitat de construir el teu propi teatret amb personatges i tot! Pots representar l’obra que acabes de veure, avançar-te al que veuràs o imaginar l’obra que t’agradaria fer.

 

  • Taller de natura creativa (Primària)

Farem diferents composicions plàstiques amb fulles i branques recollides i assecades prèviament.

 

  • Taller d’instruments reciclats (Primària)

En aquest taller treballem l’educació ambiental, explorem la creativitat i la pràctica musical. Les xiquetes i xiquets aprenen que amb pocs recursos tenen la possibilitat de crear sons i gaudir de la música, al temps que donen altres usos als residus.

  • Museu a cel obert (Primària i secundària)

El Teatre del Raval és molt més que un espai on veure teatre. És un lloc obert a l’art que s’esplaia fins i tot més enllà de les nostres parets. Us proposem fer un recorregut pels grafitis del carrer Sant Ramon i deixar la vostra empremta.

 

  • Gimcana a la vora del Serpis (Primària i secundària)

Aquesta activitat es desenvolupa a l’aire lliure i, concretament, vora el buc del Serpis, riu que voreja la ciutat de Gandia. L’objectiu és posar en valor el seu paper mediambiental i històric, mitjançant el joc.

  • Visita didàctica als refugis antiaeris (5é i 6é Primària, ESO i Batxillerat)

Pensada per a alumnat dels dos últims cursos de Primària, Secundària i Batxillerat, aquesta visita proposa un recorregut didàctic per aquests espais de la Guerra Civil a Gandia, recuperats i recentment oberts al públic per l’Ajuntament de Gandia.

La visita està a càrrec de les nostres guies especialitzades. Té un enfocament didàctic que permet fer un exercici de memòria col·lectiva i de pedagogia de la pau amb els i les alumnes.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

Correu: campanya@teatreravalgandia.org

Tel: 962.866.532