Lloguer d’espais

entrada-teatre-raval

Situat a cinc minuts del centre de Gandia, el Teatre del Raval disposa d’un bon accés i de facilitats d’aparcament. Les principals característiques de l’edifici són:

Ubicació
c. Sant Ramon, 8. 46702 Gandia. València

Superfície d’ús
1.200 m2

Espais

  • Planta baixa: sala d’actes i vestíbul | 400 m2
  • Primera planta: espai de formació i creació | 300 m2
  • Segona planta: despatxos i magatzem | 350 m2
  • Tercera planta: cambra | 150 m2

La sala d’actes és un teatre totalment equipat a nivell audiovisual i d’il·luminació, amb 200 butaques i un escenari de 7×6 m2 (ampliable a 7×8 m2), on es poden desenvolupar també actes entre bastidors amb una capacitat de 50 localitats (ampliables a 80). A més, es reserven alguns espais per a persones amb mobilitat reduïda. L’espai té aire condicionat, calor-fred, i camerinos fornits. A la planta baixa hi ha també el vestíbul, amb una cafeteria bàsica que ofereix productes ecològics de proximitat, estacionals i de qualitat. Allà es localitzen els banys, un d’ells per a persones amb mobilitat reduïda. Existeix la possibilitat, a més a més, de reservar un servei d’àpats amb pressupost segons les necessitats. Els lavabos del teatre —inclòs un per a persones amb mobilitat reduïda— són també al vestíbul.

A la primera planta, a banda de la cabina de control tècnic, es troba l’espai de formació i creació, on principalment es realitzen les classes de teatre i música del teatre escola del Raval. Aquesta zona, però, pot usar-se igualment per a una altra mena d’activitats formatives (no permanents) i per a actes privats, com ara conferències, presentacions o reunions. Es tracta d’una àrea diàfana dividida en dues parts mitjançant elements mòbils, cosa que li confereix molta flexibilitat espacial. Està proveïda a nivell de so i mobiliari (butaques, cadires, taules, etcètera).

 

Els despatxos i el magatzem del teatre són a la segona planta de l’immoble. En total hi ha tres despatxos moblats, amb connexió a Internet i impressora. És un espai apte per a cotreballadors (coworkers) creatius.

Cal destacar que el Teatre del Raval té la preceptiva llicència d’activitat com a sala multiusos, i en això compta amb totes les garanties i els mecanismes en relació als sistemes d’emergència i seguretat d’un espai de pública concurrència.