#30TeatreRavalG: Autorretrato de un joven capitalista español amb Alberto San Juan (Madrid)

DIVENDRES 6 D'OCTUBRE A LES 21h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]#30TeatreRavalG | Teatre | Adults Divendres 6 d'octubre, 21h00 Entrada: 10 € Venda d'entrades en OneTwoTix Interpretació: Alberto San Juan + info:  www.teatrodelbarrio.com[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Un monòleg en el qual Alberto San Juan parla de la seua vida per a parlar de la vida en el seu país, des de l'any del seu naixement,

Start

2017-10-06 - 21:00

End

#30TeatreRavalG | Teatre | Adults
Divendres 6 d’octubre, 21h00

Entrada: 10 €
Venda d’entrades en OneTwoTix

Interpretació: Alberto San Juan

+ info:  www.teatrodelbarrio.com

Un monòleg en el qual Alberto San Juan parla de la seua vida per a parlar de la vida en el seu país, des de l’any del seu naixement, 1968, fins a hui.
“Tinc els meus diners en un dels bancs més importants d’aquest país, que és un banc que especula amb aliments. Entre altres activitats. Fa unes setmanes vam estar sopant junts un grup d’amics i passem la vetlada parlant de les injustícies que estan ocorrent. Quan van portar el compte, cadascun va traure la seua targeta d’alguns dels bancs més importants d’aquest país, que són bancs que especulen amb aliments, tiren a la gent de les seues cases o comercien amb armes prohibides. (…) Sé que visc en una societat injusta fins a la crueltat. I vull que canvie. Però no sé si estic disposat a arriscar-me a perdre en l’intent tot el que tinc. Vull conservar la meua fama, la meua cotització comercial, les meues propietats. Estic parlant de debò. Sóc un jove capitalista espanyol”.

*** Local Caption *** Plano medio / con camisa de Armand Basi / alegreFOTOGRAMAS 1977 P 98 01/07/2008

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *