TEATRE: Grotowski, Quadern d’Assajos Teatre

DIVENDRES 7 DE FEBRER A LES 20h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre | Joves i adults Divendres 7 de febrer, 20h30 Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla Dramatúrgia i direcció: Pere Huerta  Actriu 1: Ana Miñana; Actriu 2: Arantxa Frasquet; Periodista: Paloma Torregrosa; Xica del bar: Celia Burgos; Actor 1: José F. Jordán; Actor 2: Diego Rufat. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]La

Start

2020-02-07 - 20:30

End

Teatre | Joves i adults
Divendres 7 de febrer, 20h30
Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla

Dramatúrgia i direcció: Pere Huerta 
Actriu 1: Ana Miñana; Actriu 2: Arantxa Frasquet; Periodista: Paloma Torregrosa; Xica del bar: Celia Burgos; Actor 1: José F. Jordán; Actor 2: Diego Rufat. 

La companyia saforenca Quadern d’Assajos produeix textos per a grups i associacions teatrals i crea muntatges propis amb la intenció d’experimentar amb el teatre de hui. Grotowski és la seua darrera producció, escrita i dirigida per Pere Huerta, va ser creada per a la gala de cloenda del certamen teatral Ligorio Ferrer de Gandia en 2019. El seu text reflexiona sobre la societat contemporània a través del fet teatral amateur. Un grup d’intèrprets es reuneix per realitzar un projecte en comú però la imprevisió de la naturalesa humana es fa palesa i el joc teatral apareix.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *