RRRR! FESTIVAL: CINEMA DOCUMENTA(’)T. ‘Gràcies per la pluja’

Dijous 21 a les 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema en Valencià | Tots els públics Dijous 21 d'octubre, 19h30 ‘Thank you for the rain’. 2017. Noruega. D: Julia Dahr. 90 min. V.O. amb subtítols en valencià. Entrada: Gratuïta Espectacle programat al RRRR! Festival d’Art i Reciclatge Organitza: LaCasaCalba Col.labora: Diputació de València[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] ‘Gràcies per la pluja’ (‘Thank

Start

2021-10-21 - 19:30

End

Cinema en Valencià | Tots els públics
Dijous 21 d’octubre, 19h30

Thank you for the rain. 2017. Noruega. D: Julia Dahr. 90 min. V.O. amb subtítols en valencià.

Entrada: Gratuïta

Espectacle programat al RRRR! Festival d’Art i Reciclatge

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Gràcies per la pluja’ (‘Thank You For The Rain’) és una confrontació de visions sobre el canvi climàtic representada per dos mons oposats: la crua realitat africana i la comoditat d’Occident. La cinta relata la lluita de l’agricultor kenià Kisilu Musya que va començar a documentar al seu poble l’impacte del canvi climàtic i va acabar com a convidat a la cimera del clima de París de 2015.

A través de la història del seu protagonista, ‘Thank You For The Rain’ aborda diversos aspectes relacionats amb el canvi climàtic, com ara la justícia climàtica, l’educació, l’accés a l’aigua, els refugiats climàtics o l’adaptació.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *