Inauguració RRRR! Festival. Art i reciclatge

INAUGURACIÓ: 12 DE MAIG | 20h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]INAUGURACIÓ RRRR! Festival. Art i reciclatge Dijous 12 de maig a les 20h00 Entrada lliure. Teatre del Raval. Inauguració amb demostració de la instal·lació sonora interactiva Pull&Play (La Orquesta Volante) amb l’assistència del seu autor, Ángel Di Stéfano (Barcelona). Consulteu el programa d'activitats en aquesta web i compreu les

Start

2016-05-12 - 20:00

End

2016-05-29 - 20:00

INAUGURACIÓ RRRR! Festival. Art i reciclatge
Dijous 12 de maig a les 20h00

Entrada lliure. Teatre del Raval.

Inauguració amb demostració de la instal·lació sonora interactiva Pull&Play (La Orquesta Volante) amb l’assistència del seu autor, Ángel Di Stéfano (Barcelona).

Consulteu el programa d’activitats en aquesta web i compreu les vostres entrades anticipades en el Teatre del Raval, Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, Fusta Orgànic i online en OneTwoTix.

Facebook: RRRR! Festival

RRRR! Festival. Art i reciclatge és un festival per a tots els públics on els assistents seran els els protagonistes de la visita tocada a la Instal·lació sonora interactiva Pull&Play (La Orquesta Volante) formada per huit màquines sonores que estaran penjades des de la primera planta del teatre i podran ser accionades pel públic des del pati de butaques.

Aquest muntatge serà l’eix vertebrador d’aquest festival d’art sonor i reciclatge que inclou altres activitats com tallers d’art i reciclatge, espectacles de teatre, concerts, xaranga reciclada, cinema, xarrades, campanya escolar i visites concertades. El festival s’inaugura el dijous 12 de maig i les diferents accions es desenvoluparan fins al 29 de maig.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *