RRRR! FESTIVAL: ’Pull&Play’, Companyia Sonora (Gandia)

Dies 15 i 16, 22 i 23 a les 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre i Música | Tots els públics Dies 15 i 16, 22 i 23, 19h00 Entrada: 5€ anticipada / 6€ taquilla. Abonament dos espectacles: 7€ anticipada / 8€ taquilla   Espectacle programat al RRRR! Festival d’Art i Reciclatge[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Producció pròpia del festival, un projecte escènic seleccionat dins del programa

Start

2021-10-15 - 19:00

End

Teatre i Música | Tots els públics
Dies 15 i 16, 22 i 23, 19h00

Entrada: 5€ anticipada / 6€ taquilla.
Abonament dos espectacles: 7€ anticipada / 8€ taquilla

 

Espectacle programat al RRRR! Festival d’Art i Reciclatge

Producció pròpia del festival, un projecte escènic seleccionat dins del programa nacional ‘Art for Change’ de la Fundació La Caixa. El projecte consisteix en l’elaboració d’una peça escènica sonora, interactiva i inclusiva, junt amb l’Associació de persones sordes de Gandia ‘La Safor’, a partir d’una col·lecció d’instruments de reciclatge creada per l’inventor i luthier musical de reciclatge, Ángel Di Stéfano.

En escena estaran l’artista, ambientòleg i activista cultural, Francesc Burgos; i Cento Carbó, músic, actor i pedagòg. I Ruth Palonés com a directora d’escena. És una proposta treballada, a més, amb el projecte de residències Graners de Creació.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *