MÚSICA: Wom’s Collective (Barcelona)

DISSABTE 7 DE NOVEMBRE A LES 20h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Música | Tots els públics Dissabte 7 de novembre, 20h30 Entrada anticipada adults: 6 €, taquilla: 8 €. Entrada anticipada menors: 5 €, taquilla: 6 €. Durada: 1h 10 min. Concert Girando Por Salas Bateria i veu: Laia Fortià Piano i veu: Clara Lluna Guitarra i veu: Anaïs Vila, Teclats i veu: Gessamí Boada Baix elèctric i

Start

2020-11-07 - 20:30

End

Música | Tots els públics
Dissabte 7 de novembre, 20h30

Entrada anticipada adults: 6 €, taquilla: 8 €.
Entrada anticipada menors: 5 €, taquilla: 6 €.

Durada: 1h 10 min.

Concert Girando Por Salas

Bateria i veu: Laia Fortià Piano i veu: Clara Lluna Guitarra i veu: Anaïs Vila, Teclats i veu: Gessamí Boada Baix elèctric i veu: Magalí Datzira.

Després d’haver treballat durant més de 4 anys juntes amb el grup WOM arreglant temes d’altres artistes, Laia Fortià i Clara Lluna decideixen donar veu també a les seues pròpies composicions. Per a dur-ho a terme s’uneixen a altres tres talents femenins forjats dins del panorama musical català actual. Juntes creen WOM’s Collective, una proposta femenina sòlida i amb personalitat, dones músics i compositores, amb un so personal i característic on l’element unificador dels temes és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea en entrellaçar-les amb els diferents instruments.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *