MÚSICA: Mans manetes. Paraules, cançons i veus de minyons de l’Alguer, amb Pau Alabajos, Borja Penalba i Mireia Vives

DIVENDRES 9 DE NOVEMBRE A LES 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Concert presentació de llibre-disc | Tots els públics Divendres 9 de novembre, 19h00 L'espectacle comptarà amb la participació de la coral dels minyons de l'Alguer amb Pau Alabajos, Borja Penalba i Mireia Vives. Preu: Adults a partir de 16 anys: 6 €. Menors de 16 anys: Entrada gratuïta, tot

Start

2018-11-09 - 19:00

End

Concert presentació de llibre-disc | Tots els públics
Divendres 9 de novembre, 19h00

L’espectacle comptarà amb la participació de la coral dels minyons de l’Alguer amb Pau Alabajos, Borja Penalba i Mireia Vives.

Preu:
Adults a partir de 16 anys: 6 €.
Menors de 16 anys: Entrada gratuïta, tot i que cal traure l’entrada per ocupar un seient.
Entrades per a socis: 4€ (Cal presentar el carnet de soci en recollir-les).

Venda d’entrades: www.plataforma-llengua.cat i en la taquilla del Teatre del Raval des d’una hora abans de l’espectacle.

Més informació: mansmanetes.org

Es tracta d’un espectacle que recull les principals cançons tradicionals i infantils algueres, revisitades, modernitzades cantades per minyons (xics) algueresos i artistes d’arreu dels Països Catalans: de Pau Alabajos a Meritxell Gené, passant per Borja Penalba i Mireia Vives. La producció artística tant del CD com de l’espectacle són a càrrec del barceloní Marc Serrats (Xerramequ), conjuntament amb el músic alguerès Claudio Gabriel Sanna. El resultat final és un concert amb més de 8 artistes sobre l’escenari i un cor de 10 infants algueresos.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *