HOSTES OBJECTES: La Panda de Yolanda presenta Circ obsolet

DISSABTE 13 DE FEBRER A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]HOSTES OBJECTES | Familiar Dissabte 13 de febrer, 18h00 Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla Abonament per a tot el festival: 30 €.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Si continues escrivint cartes, si recordes números de telèfon o si tens cintes VHS... Circ obsolet t’encantarà perquè és un circ d’allò vell, espatllat,

Start

2021-02-13 - 18:00

End

HOSTES OBJECTES | Familiar
Dissabte 13 de febrer, 18h00
Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla

Abonament per a tot el festival: 30 €.

Si continues escrivint cartes, si recordes números de telèfon o si tens cintes VHS… Circ obsolet t’encantarà perquè és un circ d’allò vell, espatllat, d’allò caduc i oblidat. Com els telèfons fixos, les balladores flamenques damunt la tele, les televisions mateixes, o les cartes postals escrites a mà. Una oda a aquells que ho arreglen tot perquè les coses continuen funcionant, malgrat la seua inutilitat.

La Panda de Yolanda és una companyia formada en el 2012 per quatre persones del món del teatre i la música, David Durán, Raquel Hernández, Merce Tienda i Josep Mª Zapater, tots amb una llarga trajectòria professional com a intèrprets i creadors en diferents àmbits artístics com la música, la dansa, el cant, el teatre de text, experimental i d’objectes.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *