FESTIVAL HOSTES (CABARET): Gran Teatro Amaro, La Petita Orquestra Peiotaire

DISSABTE 24 DE FEBRER A LES 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Festival HOSTES (CABARET) | Tots els públics Dissabte 24 de febrer, 19h00 Adults: 8-10 €; Menors d’edat 5 €. Venda d’entrades: OneTwoTix i Teatre del Raval, obert matins i dies de funció. Abonaments per als 4 dies: 20 € anticipada / 25 € dies de festival Descomptes: 20 % per als alumnes de la Universitat Politècnica de València. Gran Teatro

Start

2018-02-24 - 19:00

End

Festival HOSTES (CABARET) | Tots els públics
Dissabte 24 de febrer, 19h00
Adults: 8-10 €; Menors d’edat 5 €.

Venda d’entrades: OneTwoTix i Teatre del Raval, obert matins i dies de funció.
Abonaments per als 4 dies:
20 € anticipada / 25 € dies de festival
Descomptes: 20 % per als alumnes de la Universitat Politècnica de València.

Gran Teatro Amaro (Barcelona-Holanda): Robert van der Tol – veu, guitarresukelele, llaüt, banjo, piano; Mischa Kool – contrabaix, serra musical, veu; Panc Daalder – percussions, marimba, piano, piano de joguet, melòdica, glockenspiel; Gat – percussió, mandolina russa, objectes i veu.

La POP. Petita Orquestra Peiotaire (La Valldigna): Francesc Burgos: veu, guitarra i guitarróGerard Vercher: acordió, melòdica i joguines; Hugo Canet: percussió i saxòfon; Tonete Puerto: contrabaix.

Per a la sessió cabaretera del festival HOSTES comptarem amb el grup transeuropeu Gran Teatro Amaro (Barcelona-Holada) format per quatre membres a finals dels anys 80 i que començaren tocant en el carrer i en bars de la manera més pura, sense cap micròfon o amplificador. El resultat va implicar major proximitat amb el públic i com a conseqüència una major intimitat i l’obertura a les possibilitats teatrals en l’escenari, cosa que segueix sent encara ara la seua filosofia. Cantant en múltiples idiomes i prenent influències musicals d’entre una àmplia varietat d’estils bàsicament europeus, els quatre músics van crear amb rapidesa el seu propi i únic estil de compondre i d’actuar entra l’avantguarda i la bohèmia i que encara els acompanya. L’altra part de les varietés vindrà de casa nostra amb La Petita Orquestra Peiotaire (La Valldigna), divertida i atrevida formació totalment acústica, que revisita i actualitza peces del cançoner popular galacticovalencià (que és com dir galaicoportugués) barrejades amb les tonades més jogasseres de la banda de la Valldigna. Tot açò en un espectacle per a tots els públics, amb clara vocació interactiva i posada en escena teatral.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *