CINEMA EN VALENCIÀ | SETMANA DE L'ARBRE: Neu i els arbres màgics

DISSABTE 22 DE FEBRER A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema en valencià | Setmana de l'arbre | Públic familiar. Recomanada a partir de 4 anys Dissabte 22 de febrer,  18h00 Entrada: 4 € anticipada / 5 € taquilla Organitza: LaCasaCalba Col.labora: Diputació de València[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Unides per una temàtica al voltant de la natura i els arbres, i per la

Start

2020-02-22 - 18:00

End

Cinema en valencià | Setmana de l’arbre | Públic familiar. Recomanada a partir de 4 anys
Dissabte 22 de febrer,  18h00
Entrada: 4 € anticipada / 5 € taquilla

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Unides per una temàtica al voltant de la natura i els arbres, i per la riquesa poètica de les seues imatges i del seu grafisme, el quartet d’històries Neu i Els arbres màgics ens fa somriure amb la seua tendresa i ens fa pensar quan les coses o les persones canvien de papers. Els seus mons, poblats per bestioles, natura i personatges entranyables, constitueixen quatre contes inoblidables sobre l’enginy, l’amistat, el respecte i l’alegria de viure amb la natura.

Premis: Premi especial del jurat de la competició Films pels infants al festival SICAF 2015; Premi Trampoline al millor curt juvenil al Ciné Junior de Paris 2015; Menció especial al Festival KOT de Moscú 2015.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *