CINEMA DOCUMENTA(’)T: Tigernut: la patria de las mujeres íntegras

DIVENDRES 8 DE NOVEMBRE A LES 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema documenta(')t | Tots els públics Divendres 8 de novembre, 19h30 Entrada gratuïta. Durada: 50 min. Direcció: Anfoni Monforte. Organitza: Dones Lliures - CGT la Safor. Col.labora: Diputació de València[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]El documental és una investigació que destapa una suposada trama internacional de corrupció i abusos de companyies europees que espolien

Start

2019-11-08 - 19:30

End

Cinema documenta(‘)t | Tots els públics

Divendres 8 de novembre, 19h30
Entrada gratuïta.
Durada: 50 min.

Direcció: Anfoni Monforte.

Organitza: Dones Lliures – CGT la Safor.
Col.labora: Diputació de València

El documental és una investigació que destapa una suposada trama internacional de corrupció i abusos de companyies europees que espolien recursos a Àfrica sobre la xufa, el nou Super Aliment de moda en les dietes saludables, ecològiques i veganes del món. Una guerra comercial a escala mundial s’ha destapat pel control i distribució d’aquest nou aliment saludable de moda, els tigernuts (xufes).

En acabar la projecció hi haurà un col·loqui amb Llanos Rodríguez, Presidenta del CIM Burkini i Kassim Dambele, Nourine – Asociación Cultural la Paz. 

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *