CINEMA ANIMA(')T: Ratolins i guineus. Una amistat d’un altre món. Dirigida per D. Grimmová i J. Bubenícek (França, Rep. Txeca, Polònia i Eslovàquia)

DISSABTE 26 DE FEBRER A LES 18H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Cinema Anima(')t | Recomanada + 5 anys Dissabte 26 de febrer, 18h00 Durada: 86 min. Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla   El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.   Organitza: LaCasaCalba Col.labora:

Start

2022-02-26 - 18:00

End

Cinema Anima(‘)t | Recomanada + 5 anys

Dissabte 26 de febrer, 18h00
Durada: 86 min.
Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla

 

El film, doblat al català, s’exhibeix també amb subtítols, per fomentar la lectura i fer-lo accessible a infants amb dificultats auditives.

 

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Aquest és un film sobre dos enemics mortals, la ratolina Valentina i la guineu Víctor, que es retroben al cel després de patir un malaurat accident. Però al cel han perdut els seu instint natural i s’han fet molt amics. Esperen poder seguir sent amics quan tornin a la Terra, però reneixen amb els papers canviats. Gràcies a la força de l’amistat aconseguiran allò que semblava impossible.

Parla de l’esperança, la recerca de l’amor i la valentia, i de com acabar amb els prejudicis i superar un passat dolorós.

Shanghai International Film Festival SIFF (Best Animation Award of 2021)
Anifilm 2021, Liberec, Czec Republic (Audience Award Winner)
Zlín Film Festival (Menció especial)
El Meu Primer Festival 2021 (Premi a la Millor pel·lícula)
Festival Annecy 2021
Festival Internacional de Cine de Gijón 2021

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *