CELEBREM EL DMR: Dia Mundial del Reciclatge

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]Tots els públics Dissabte 13 de maig, 17h00 Entrades: 5€ anticipada / 7€ taquilla   Organitza: Col·laboren: [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text] El Dia Mundial del Reciclatge és un esdeveniment que ens recorda, cada any, la importància d’una gestió responsable dels residus que generem. L’estratègia de les quatre RRRR: Recuperar, Reduir, Reutilitzar,

Start

2023-05-13 - 17:00

End

Tots els públics
Dissabte 13 de maig, 17h00

Entrades: 5€ anticipada / 7€ taquilla

 

Organitza:

Col·laboren:

El Dia Mundial del Reciclatge és un esdeveniment que ens recorda, cada any, la importància d’una gestió responsable dels residus que generem. L’estratègia de les quatre RRRR: Recuperar, Reduir, Reutilitzar, Reciclar ens apropen a l’objectiu de minimitzar la petjada ecològica i cuidar l’entorn natural que habitem.

LaCasaCalba i el Teatre del Raval de Gandia us convidem a celebrar una jornada lúdica i en família. Gaudirem d’un taller d’art amb Factoria d’Artis3, la companyia mallorquina Té a Tres presentarà La Deixalleria’ i s’exhibirà el work in progress de la instal·lació ‘Pull&Play Interactive’ de la Companyia Sonora.


Des de les 17h00 i fins a les 19h00, el grup Factoria d’Artis3 organitza un divertit taller d’art on crear increïbles obres a partir de deixalles i tota classe de restes recuperades.

 

 

 


A les 18h00, la companyia mallorquina Té a Tres presentarà La Deixalleria’, un divertit espectacle lúdic de creació a on Aina, l’obradora, crearà noves històries còmiques utilitzant joguines fetes amb objectes reciclats i idees aportades pel públic assistent. Veure el tràiler


A les 19h00, la instal·lació ‘Pull&Play Interactive’. Es tracta d’una instal·lació interactiva multimèdia on podreu experimentar amb les màquines sonores de l’espectacle ‘Pull & Play’.

 

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *