Nova Campanya Escolar. Curs 2019-2020

TEATRE_RAVAL_triangulista_capitol_0_0181

Els centres educatius ja podeu contractar amb el Teatre del Raval els espectacles de la nova programació escolar per al curs 2019-2020, pensada per a xiquetes, xiquets i joves, dins l’horari lectiu. 

Aquesta inclou espectacles de dansa, circ, teatre i titelles nous cada any, que han sigut seleccionats amb molta cura pel nostre equip tècnic, per oferir a l’alumnat una experiència artística i pedagògica de qualitat.

A més, per completar la jornada ravalera, podeu contractar també alguns dels nostres tallers i activitats, que arredoniran la visita al teatre amb propostes artístiques, educatives i juganeres dins i fora de les nostres instal·lacions. Podeu trobar més informació contacteu-nos a campanya@teatreravalgandia.org i vos ho contem encantades. 

I hi ha encara més! Perquè si els escolars no poden vindre al Raval, el Raval va als escolars. Sí, ho heu llegit bé: portem el comboi ravaler fins a les aules. Com? Contacteu-nos i vos contem quins espectacles tenim actualment en gira, disponibles per anar fins al vostre centre.