musiques-modernes

Octubre 2017‒maig 2018 | Dimarts o dijous, a partir de les 17h30 | 1 taller: 30 €/mes. 2 tallers: 50 €/mes. Matrícula: 30 €. 

Professor: Hugo Canet. Saxofonista llicenciat, ha completat així mateix estudis de pedagogia de la música, harmonia i composició de jazz, música moderna i tecnologia de la música al Conservatorio Superior de Música de Navarra. Té el màster de professor de secundària per la Universitat de València Estudi General. Ha impartit classes de saxòfon i llenguatge musical en diferents escoles de música, així com de música moderna en alguns seminaris. Combina la tasca docent amb l’activitat com a músic per compte propi i en diverses formacions.

musica-viva

Música viva (Infants de 5-12 anys)

Els més xicotets de la casa, agrupats per edats, tindran un espai on apropar-se a la música d’una manera diferent a la de les escoles tradicionals de música, una manera més viva, i començar a desenvolupar així, més vivament, les habilitats musicals.

música_moderna_web

Música moderna (Joves a partir de 14 anys i adults)

Adreçat a joves i adults que vulguen iniciar-se en la música, però també a aquells que ja tinguen una experiència en grups i aspiren a assolir uns coneixements musicals més amplis, i als músics amb coneixements musicals clàssics que desitgen introduir-se en el món de les músiques populars modernes.

guitarre_web

Música moderna a través de la guitarra (Joves a partir de 14 anys i adults)

En aquest taller farem un recorregut per un gran nombre d’estils musicals, coneixent les característiques ritmicoharmòniques de cada estil i la seua realització amb la guitarra.