RRRR! Festival d'Art i Reciclatge: Ecofeminisme, xarrada a càrrec de Yayo Herrero (Madrid)

DIJOUS 15 D'OCTUBRE A LES 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]RRRR! Festival d'Art i Reciclatge Xarrada | Joves i adults Dijous 15 d'octubre, 19h30 Entrada gratuïta Durada: 1h30 min. Sala del Teatre del Raval AFORAMENT COMPLET[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]L'antropòloga, activista i referent de l'ecofeminisme en Europa, Yayo Herrero, oferirà la conferència inaugural del festival centrada en propostes ecofeministes per transitar cap

Start

2020-10-15 - 19:30

End

RRRR! Festival d’Art i Reciclatge

Xarrada | Joves i adults
Dijous 15 d’octubre, 19h30

Entrada gratuïta
Durada: 1h30 min.
Sala del Teatre del Raval

AFORAMENT COMPLET

L’antropòloga, activista i referent de l’ecofeminisme en Europa, Yayo Herrero, oferirà la conferència inaugural del festival centrada en propostes ecofeministes per transitar cap a un mon més just i sostenible. La investigació d’Herrero se centra en la crisi ecològica actual derivada del model de desenvolupament i producció capitalista ‘tenim per davant una forta transformació social i ambiental davant la qual no podem continuar educant com si no passara res’.

L’experta ens transmetrà que no hi ha possibilitat d’economia verda que no passe per una reducció, un decreixement de l’esfera material de l’economia.
‘Moltíssimes persones són conscients que tenim un problema. Malgrat les oportunitats i els reptes que ens presenten la pandèmia del #COVID19 i la crisi climàtica, cap país d’Europa de model cap a una transició ecosocial’.

Herrero ha sigut coordinadora estatal d’Ecologistes en Acció i ha participat en nombroses iniciatives socials sobre promoció dels Drets Humans i ecologia social. Durant 6 anys ha sigut directora general de la Fundació FUHEM. Actualment és professora de la Universitat Nacional d’Educació a Distància i col·labora habitualment amb diversos mitjans de comunicació.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *