TEATRE: Refugi, Cia. Clownidoscopio

DISSABTE 29 DE FEBRER A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre | Públic familiar Dissabte 29 de febrer, 18h00 Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla Creació: Monma Mingot i David Novell Direcció i dramatúrgia: Gitta Malling (Limfjordsteatret, Dinamarca) Idea, creació i interpretació: David Novell i Monma Mingot.   [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Poesia, humor i clown creen aquest espectacle sense paraules on es

Start

2020-02-29 - 18:00

End

Teatre | Públic familiar
Dissabte 29 de febrer, 18h00
Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla

Creació: Monma Mingot i David Novell Direcció i dramatúrgia: Gitta Malling (Limfjordsteatret, Dinamarca) Idea, creació i interpretació: David Novell i Monma Mingot.

 

Poesia, humor i clown creen aquest espectacle sense paraules on es troben dues realitats, la d’aquell que crea el seu món per sentir-se segur (refugi) i la d’aquell que, havent-ho perdut tot, busca el seu lloc al món (refugiat). Dos personatges, dues realitats que poden conviure en el mateix espai a través de l’empatia i el respecte. Perquè tots necessitem trobar el nostre propi lloc en el món. I els llocs, al cap i a la fi, no són més que un munt d’històries humanes.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *