TEATRE DE L'ABSURD: La Cantant Calba, d’Eugène Ionesco. Estudi Zero Teatre (Illes Balears)

DIVENDRES 4 D'OCTUBRE ALES 20h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]INAUGURACIÓ DE LA TEMPORADA Teatre de l'absurd | Públic adult Divendres 4 d'octubre, 20h30 Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla Traducció: Biel Mesquida Direcció: Pere M. Mestre Interpretació: Sra. Smith, Pepa Ramon; Sr. Smith, Dominic Hull; Sra. Martin, Lourdes Erroz; Sr. Martin, Pere M. Mestre; Mary, la criada, Imma Villalonga/Laura

Start

2019-10-04 - 20:30

End

INAUGURACIÓ DE LA TEMPORADA

Teatre de l’absurd | Públic adult
Divendres 4 d’octubre, 20h30
Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla

Traducció: Biel Mesquida Direcció: Pere M. Mestre Interpretació: Sra. Smith, Pepa Ramon; Sr. Smith, Dominic Hull; Sra. Martin, Lourdes Erroz; Sr. Martin, Pere M. Mestre; Mary, la criada, Imma Villalonga/Laura Dalmau; Capità de Bombers, Xim Vidal/Joan Pere Zuazaga.

Un divertidíssim poema fonètic en un ritme frenètic, que juga amb la il·lusió de la comunicació, en un intent per travessar els límits de la realitat per a plantejar inquietants preguntes a l’espectador. Es considera l’obra primigènia del teatre de l’absurd i suposa una crítica de la vida quotidiana, una sàtira a la banalitat de les relacions humanes convencionals.

Premis: III Mostra de teatre memorial Llorenç Moyà: Millor Direcció, Millor Actor, Millor Actriu i Millor Escenografia. Millor Espectacle al IX Circuito de danza y teatro contemporáneos para público adulto y familiar de la Red de Teatros Alternativos de España.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *