TEATRE DE L'ABSURD: La Cantant Calba, d’Eugène Ionesco. Estudi Zero Teatre (Illes Balears)

DIVENDRES 4 D'OCTUBRE ALES 20h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]INAUGURACIÓ DE LA TEMPORADA Teatre de l'absurd | Joves i adults Divendres 4 d'octubre, 20h30 Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla Traducció: Biel Mesquida Direcció: Pere M. Mestre Interpretació: Sra. Smith, Pepa Ramon; Sr. Smith, Dominic Hull; Sra. Martin, Lourdes Erroz; Sr. Martin, Pere M. Mestre; Mary, la criada, Imma

Start

2019-10-04 - 20:30

End

INAUGURACIÓ DE LA TEMPORADA

Teatre de l’absurd | Joves i adults
Divendres 4 d’octubre, 20h30
Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla

Traducció: Biel Mesquida Direcció: Pere M. Mestre Interpretació: Sra. Smith, Pepa Ramon; Sr. Smith, Dominic Hull; Sra. Martin, Lourdes Erroz; Sr. Martin, Pere M. Mestre; Mary, la criada, Imma Villalonga; Capità de Bombers, Xim Vidal.

Un divertidíssim poema fonètic en un ritme frenètic, que juga amb la il·lusió de la comunicació, en un intent per travessar els límits de la realitat per a plantejar inquietants preguntes a l’espectador. Es considera l’obra primigènia del teatre de l’absurd i suposa una crítica de la vida quotidiana, una sàtira a la banalitat de les relacions humanes convencionals.

Premis: III Mostra de teatre memorial Llorenç Moyà: Millor Direcció, Millor Actor, Millor Actriu i Millor Escenografia. Millor Espectacle al IX Circuito de danza y teatro contemporáneos para público adulto y familiar de la Red de Teatros Alternativos de España.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *