TEATRE: Joanot d’Esclafit Teatre

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]TEATRE / VI JORNADES LITERATURA, TERRITORI I EDUCACIÓ | Adults Divendres 5 d'abril, 22h00 Entrada: Lliure€ Organitza:Geografies literàries Amb la col·laboració de: Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i Ajuntament de Gandia[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]El Teatre del Raval acull l’espectacle Joanot, dins de les VI Jornades LiTE “Clàssics al

Start

2019-04-05 - 22:00

End

TEATRE / VI JORNADES LITERATURA, TERRITORI I EDUCACIÓ | Adults
Divendres 5 d’abril, 22h00
Entrada: Lliure€

Organitza:Geografies literàries

Amb la col·laboració de: Servei de Política Lingüística de la Universitat de València i Ajuntament de Gandia

El Teatre del Raval acull l’espectacle Joanot, dins de les VI Jornades LiTE “Clàssics al carrer”. Un monòleg teatral que ens permet xafardejar, en clau d’humor, en la nit més important de l’autor de la nostra obra medieval més universal: el Tirant lo Blanc.

Corre l’hivern de 1464 i Joanot Martorell és vell i també pobre. La genialitat d’aquesta obra encara no està reconeguda i a l’endemà haurà d’anar a ca Mossén de Galba per empenyorar el manuscrit per 100 reals si abans, aquesta nit, res li ho impedeix.

Un monòleg a tres veus, escrit i interpretat per Joan Nave, que ens parla també de les batalles vitals que lliurem amb nosaltres mateixos.

“Joanot em mira als ulls i em fa veure que totes les persones, en tots els temps, en cada casa, abans de cada guerra, busquen el mateix: no morir”. Joan Nave, dramatúrgia i interpretació de Joanot.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *