TEATRE: Iaios, Cia. Escenoart (Vila-real)

DIVENDRES 13 I DISSABTE 14 DE NOVEMBRE A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre | Públic familiar Divendres 13 i dissabte 14 de novembre, 18h00 Entrada anticipada: 5€; Taquilla: 6 €. Durada: 55 min. Autoria: Joan Carles Simó Direcció: Carmen Mª Serrano Interpretació: Álvaro de la Puerta i Anna Dobon.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Dos germans busquen el baló que la iaia Palmira ha amagat

Start

2020-11-13 - 18:00

End

Teatre | Públic familiar
Divendres 13 i dissabte 14 de novembre, 18h00

Entrada anticipada: 5€; Taquilla: 6 €.

Durada: 55 min.

Autoria: Joan Carles Simó Direcció: Carmen Mª Serrano Interpretació: Álvaro de la Puerta i Anna Dobon.

Dos germans busquen el baló que la iaia Palmira ha amagat per tal que es queden a casa estudiant i no estiguen al carrer a jugant a futbol amb els amics del veïnat. Busca que buscaràs, pugen a l’habitació i, registrant en caixes i baguls, troben objectes personals del iaio Salvador, que va morir quan ells eren menuts. Aquest és el punt de partida de l’espectacle que anirà teixint la història dels seus avantpassats sense la qual, els dos germans no existirien.

PREMIS: Premi Feten a la Millor Direcció; Premis Abril 2010 a la Millor versió- adaptació; Premi del Públic de la C. Valenciana al Millor Espectacle; XIX Premis Arts Escèniques de Teatre a la Millor Adaptació; XIV edició dels Premis MAX, nominat a Millor Espectacle Revelació.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *