TEATRE ESCENA LOCAL: La dama boba de Lope de Vega. Cía. Teatro Clásico El Carro de Verona

DIVENDRES 16 DE FEBRER A LES 21h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre: escena local | Adults | ESTRENA | ENTRADES ESGOTADES Divendres 16 de febrer, 21h00 Entrada: 8 € Autoria: Lope de Vega. Direcció: Julio Santandreu. Interpretació: Alex Gutiérrez, Judith Martínez, Paula Santiago, Julio Santandreu, Francisco Rubio, Ruben Malonda, Claudia Rubio I Marta Escrivá.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Considerada una de les obres mestres de Lope de

Start

2018-02-16 - 21:00

End

Teatre: escena local | Adults | ESTRENA | ENTRADES ESGOTADES
Divendres 16 de febrer, 21h00
Entrada: 8 €

Autoria: Lope de Vega. Direcció: Julio Santandreu. Interpretació: Alex Gutiérrez, Judith Martínez, Paula Santiago, Julio Santandreu, Francisco Rubio, Ruben Malonda, Claudia Rubio I Marta Escrivá.

Considerada una de les obres mestres de Lope de Vega, conta la història familiar d’Otavio, pare de Nise i Finea, qui està preocupat pel futur de la segona filla, a la que considera babau i ignorant i tem no poder casar-la. Per això decideix dotar-la de riqueses, per a suplir l’enteniment amb l’or i veure si així aconsegueix un pretendent digne. Per altra banda, Nise disposa de molt d’enteniment, però li falta l’or. Un amor en comú provocarà un enfrontament entre elles.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *