SONA BAIXET EN DANSA amb Escena Miriñaque (Cantàbria)

DISSABTE 4 DE MARÇ A LES 18H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre | Públic Familiar Dissabte 4 de març, 18h00 Durada: 45 min. Entrada: 5 € anticipada / 7 € taquilla   Premis: Millor espectacle infantil – Premi del públic en la 25 Feria del Teatro de Castilla y León de Ciudad Rodrigo Menció especial en la 5a edición del

Start

2023-03-04 - 18:00

End

Teatre | Públic Familiar

Dissabte 4 de març, 18h00
Durada: 45 min.
Entrada: 5 € anticipada / 7 € taquilla

 

Premis:

  • Millor espectacle infantil – Premi del públic en la 25 Feria del Teatro de Castilla y León de Ciudad Rodrigo
  • Menció especial en la 5a edición del Festival Territorio Violeta, Encuentros Teveo

El Sona Baixet en Dansa torna al Teatre del Raval de Gandia per anunciar el llançament de la 9a edició del Sona Baixet Fest, que se celebrarà els dies 1 i 2 d’abril i que proposa una programació plena d’activitats i espectacles per a tota la família.

Durant aquesta jornada que servirà com a prèvia del Festival, rebrem a la companyia càntabra Escena Miriñaque, amb l’obra ‘Del otro lado’  que ens parlarà de murs, tanques, rajoles i un pont. Dels murs que pintem, d’uns altres que saltem. Sobrepassar, contornejar o soscavar el mur per a trobar el que necessitem. És una gran metàfora de les fronteres, tant les visibles com les invisibles. Un mur que no separa sinó que juga com a eix de simetria: a banda i banda, dos personatges es busquen, juguen, es necessiten, compartixen idèntiques il·lusions i les mateixes pors.

Després de l’espectacle, els assistents podran gaudir en família d’una activitat complementària relacionada amb la temàtica de l’obra.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *