TEATRE DE VARIETATS: El Calbaret (Adéu, estiu)

DIVENDRES 21 DE SETEMBRE A LES 21h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Varietats | Adults Divendres 21 de setembre, 21h00 Entrada: 8 € amb consumició Per a participar d'El Calbaret podeu enviar-nos les vostres propostes a info@teatreravalgandia.org Organitza: LaCasaCalba Col.labora: Diputació de València[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Després del -merescut- descans estiuenc, t'esperem de nou pel Teatre del Raval! Arranquem la temporada reprenent el teatre de varietats

Start

2018-09-21 - 21:00

End

Varietats | Adults
Divendres 21 de setembre, 21h00

Entrada: 8 € amb consumició

Per a participar d’El Calbaret podeu enviar-nos les vostres propostes a info@teatreravalgandia.org

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Després del -merescut- descans estiuenc, t’esperem de nou pel Teatre del Raval! Arranquem la temporada reprenent el teatre de varietats amb que volem recrear l’ambient de varietats on tot cap, des de la música, la poesia, el teatre, la màgia i fins i tot el cinema.

Artistes confirmats: Liuard (cançó) / Martí Guillem (experimentació sonora) / Ruben Aparisi (màgia) / Autoestop Teatre (teatre de guerrilla amb Lucrecia Masserani i Lori Banyuls) / Ximo Vidal (performance teatral) / Pare i Fill (humor) / Josep Enric Grau (teatre d’humor) / Alerta Roje (malabars i humor).

Banda del Calbaret: La POP.

Mestre de cerimònies: El Triangulista.

 

 

Foto: Xepo W.S.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *