TEATRE: CREMALLERA amb la Cia. La Medusa (la Plana Baixa)

DISSABTE 02 DE MARÇ A LES 18H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre | Públic familiar Dissabte 02 de març, 18h00 Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla[/vc_column_text][vc_btn title="COMPRAR ENTRADES" color="black" align="center" button_block="true" link="url:https%3A%2F%2Fteatreravalgandia.koobin.com%2Fcremallera-teatre-raval-gandia|target:_blank"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Lina, Sara i Hala viuen en un campament de refugiats. Juntes aprendran el significat de paraules com guerra, exili, deportació o reagrupament, però també d’expressions

Start

2024-03-02 - 18:00

End

Teatre | Públic familiar
Dissabte 02 de març, 18h00
Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla

Lina, Sara i Hala viuen en un campament de refugiats. Juntes aprendran el significat de paraules com guerra, exili, deportació o reagrupament, però també d’expressions com amor, amistat, solidaritat i empatia. Una reflexió sobre la situació dels refugiats des de la mirada innocent d’un grup de xiquetes, apta tant per a adults com per a infants.

Guardonada amb el Premi de Teatre Infantil Escalante, aquesta obra apropa la realitat dels menors refugiats i reivindica el valor de l’amistat, amb una mirada sensible i plena de metàfores per fomentar la comprensió i l’empatia.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *