TEATRE: BIANCO amb la Cia. LaBú Teatre (Catalunya)

DISSABTE 11 DE NOVEMBRE A LES 18H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre | Públic Familiar Dissabte 11 de novembre, 18h00 Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla[/vc_column_text][vc_btn title="COMPRAR ENTRADES" color="black" align="center" button_block="true" link="url:https%3A%2F%2Fteatreravalgandia.koobin.com%2FBianco-labu-teatre%3Fidioma%3DCA|target:_blank"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Una jove que viu en un vell hostal rep la inesperada visita d'un entranyable viatger. Una trobada especial que li obrirà les portes i finestres del

Start

2023-11-11 - 18:00

End

Teatre | Públic Familiar
Dissabte 11 de novembre, 18h00
Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla

Una jove que viu en un vell hostal rep la inesperada visita d’un entranyable viatger. Una trobada especial que li obrirà les portes i finestres del seu cor per a acceptar la fi d’un record.

BIANCO parla de l’acceptació als canvis a través d’un viatge de color blanc com a alliberament d’una memòria estancada. La pàgina en blanc, la que incita a crear, a escriure les línies d’una nova vida.

Aquesta obra ha obtingut el premi a Millor Espectacle del Festival FITC de Bucarest, Romania, i ha estat presentada a la Fira Europea d’Arts Escèniques per a la xicalla, FETEN, i a la Mostra d’Igualada, a Catalunya.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *