ESO I BATXILLERAT: STRPTS. Fin de temporada, de Cia. Cinema Sticado

28 I 29 DE NOVEMBRE DE 2019

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]TEATRE MULTIMÈDIA Dates: 28 i 29 de novembre de 2019. Alumnes: ESO i Batxillerat, a partir de 12 anys. Idioma: castellà. Durada: 60 min. PREU: Si reserveu abans de setembre el preu és de 4 € per alumne. Si reserveu una vegada començat el proper curs escolar, el preu

Start

2019-11-28 - 10:00

End

2019-11-29 - 10:00

TEATRE MULTIMÈDIA

Dates: 28 i 29 de novembre de 2019.
Alumnes: ESO i Batxillerat, a partir de 12 anys.
Idioma: castellà.
Durada: 60 min.

PREU:
Si reserveu abans de setembre el preu és de 4 € per alumne.
Si reserveu una vegada començat el proper curs escolar, el preu és de 4,50 € per alumne.

A més, si heu fet la vostra reserva anticipada podeu sol·licitar la guia personalitzada a la vostra escola. Inclou material i personal per treballar a l’aula el dossier pedagògic de l’espectacle que heu escollit.

STRPTS és una història d’intriga per episodis creada en viu i en directe sobre l’escenari i retransmesa audiovisualment en temps real en una gran pantalla. Aquest és l’últim capítol de la temporada en què dos frikis humans tenen la missió de fer una pel.lícula de misteri, corrupció i persecucions.

Valors pedagògics: plantejar el pes de les estructures del poder establert i els mecanismes que generen. Una visió crítica a la societat des de l’experimentació sobre el paper que tenim com a ciutadans.

Premis: Festival Animart III International Animation Art Festival 2017 (Polònia): Innovative approach to puppetry animation.

MORE DETAIL

1 comentari

  • M’interessa

    Nuria vilaplana Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *