Sona Baixet Fest Gandia 2021

DISSABTE 27 I DIUMENGE 28 DE MARÇ

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Sona Baixet Fest Gandia, 2021 Dissabte 27 i diumenge 28 de març Entrada per dia complet: 8 € anticipada / 10 € taquilla El Sona Baixet Fest es reinventa de nou i s’adapta a la realitat sanitària que vivim. Així, anem a celebrar un festival d’aforament reduït, on allò

Start

2021-03-27 - 10:30

End

Sona Baixet Fest Gandia, 2021
Dissabte 27 i diumenge 28 de març
Entrada per dia complet: 8 € anticipada / 10 € taquilla

El Sona Baixet Fest es reinventa de nou i s’adapta a la realitat sanitària que vivim. Així, anem a celebrar un festival d’aforament reduït, on allò central serà l’exhibició d’espectacles de teatre, circ, dansa i música al Teatre del Raval ubicat al Carrer Sant Ramon i seguint escrupulosament les mesures sanitàries per a previndre el contagi per la Covid-19. En aquest sentit LaCasaCalba té una experiècia que ens avala, ja que des de juliol de 2020 hem realitzat 4 festivals adaptats a la “nova normalitat”, i des de setembre continuem programant espectacles al Teatre del Raval, sense cap incidència sanitària. Practiquem #CulturaSegura, sostenible i de proximitat.

Una pometa, un pomer, de Cia. DE PAPER (11h00, 16h00, 18h30)

Amb cançons populars interpretades en directe, l’espectacle ens acosta al cicle de la vida i a l’increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal. Un espectacle de proximitat, delicat, per fer gaudir als infants dels xicotets detalls i de la poesia de les coses senzilles. L’Aran ha clavat queixelada a una poma i a dins hi ha trobat un petit tresor; una llavoreta espavilada que, amb l’ajuda de la terra i la pluja, es convertirà en un preciós pomer. Llibretes i cançons populars ens expliquen el cicle de la vida i l’increïble món de les plantes.

DANI MIQUEL (12h00)

Dani Miquel i alguns dels membres de la banda portaran al Sona Baixet Fest les seues Musiqueries per alegrar grans i menuts amb la música, l’aliment de l’ànima! No se’ls podeu perdre al Teatre del Raval, ja que, disfrutarem dels seus ritmes, al temps que aprenem un missatge per reflexionar.

MISTER JULES presenta Mister Jules, a su pesar (12h00)

Walter, un personatge pallasso amb tots els seus codis. Viu les seues emocions del moment present sense amagar-se i ho comparteix tot amb el públic. Ací es troba en un món desconegut i per a guanyar-se l’amor del públic, necessita ser imaginatiu i valent. També necessitarà l’ajuda del públic estan per a realitzar els jocs de màgia que creen un fantàstic super xou! Qui s’atrevirà a donar-li una maneta?

LA POP (17h00)

Els agronautes de La POP faran una parada a Gandia per oferir un concert al Sona Baixet Fest que no us deixarà indiferents! Mitjançant l’ús d’instruments no convencionals com objectes, joguines i invents, juntament amb altres, podríem dir, de tota la vida com l’acordió, la guitarra, el guitarró o el contrabaix, confeccionaran un itinerari per a tots els públics i singular en l’aplicació d’un munt de ritmes i harmonies. La seua actuació combina la música amb l’humor amb una posada escena d’ànima circense i colorista.

CIA. RECORTABLE presenta Bambolina i el circ (17h00)

Bambolina per fi podrà mostrar el seu fantàstic circ, encara que no és el circ de sempre. Ella portarà a les artistes més increïbles d’aquest món tan fantasiós i imaginari, amb el seu filtre de pallassa, clar. Amb l’ajuda del públic gran i xicotet, convertirem aquest xou en un gran joc de màgia, acrobàcia, personatges frikis i animals feroços que prepararan al públic per al gran final interactiu!

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *