SONA BAIXET EN DANSA: InCom, Cia. Dunatacà (València) + Son recuerdos , Cia. Alodeyá Circo Danza (Saragossa)

DIVENDRES 5 I DISSABTE 6 DE MARÇ - OPCIÓ 1: A LES 17h30 + 18h00 / OPCIÓ 2: A LES 18h00 + 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Dansa | Familiar Divendres 5 i dissabte 6 de març Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla OPCIÓ 1 :  17h30 - InCom, Cia. Dunatacà (València). Durada: 20 min. - 1a planta del teatre. Aforament limitat a 25 persones. Cal inscriure's a info@teatreravalgandia.org  + 18h00 - Son recuerdos, Cia. Alodeyá Circo Danza (Saragossa)

Start

2021-03-06 - 17:30

End

Dansa | Familiar
Divendres 5 i dissabte 6 de març
Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla

OPCIÓ 1 : 
17h30 – InCom, Cia. Dunatacà (València). Durada: 20 min. – 1a planta del teatre. Aforament limitat a 25 persones. Cal inscriure’s a info@teatreravalgandia.org 

+

18h00 – Son recuerdos, Cia. Alodeyá Circo Danza (Saragossa)
Aforament limitat a 25 persones.

———————————————

OPCIÓ 2 : 
18h00 – Son recuerdos, Cia. Alodeyá Circo Danza (Saragossa)
Aforament limitat a 25 persones.

+

19h00 – InCom, Cia. Dunatacà (València). Durada: 20 min. – 1a planta del teatre. Aforament limitat a 25 persones. Cal inscriure’s a info@teatreravalgandia.org 

InCom, Cia. Dunatacà (València)

La tecnologia ens acosta quan estem més lluny, però… paradoxalment, ens allunya quan estem al costat. L’omnipresència dels dispositius electrònics de comunicació ha generat nous hàbits relacionals. I si l’aproximació que assegura la tecnologia és una il·lusió? InCom és la sisena producció de Dunatacà, una peça que porta a la reflexió sobre les omnipresents xarxes socials i la sobresaturació tecnològica d’una manera amena, fresca i desenfadada.

Creació i interpretació: Mónika Vázquez i Andrea Torres Ajuda externa: Margarida Mateos Música: Fran Acàmer i Los Ganglios.

Son recuerdos*, Cia. Alodeyá Circo Danza (Saragossa)

Alodeyá posa en escena una proposta coreografiada de dansa, teatre, circ i poesia que es barregen al ritme de la música interpretada en directe. Edu i Laura s’acompanyen de Sofía al piano, bateria i veu, en una bonica història d’amor, ben traçada amb la interacció de música i moviment, per parlar sobre la relació d’una parella i els seus vestigis quan acaba.

Direcció: Amparo Nogués Interpretació: Eduardo Lostal, Laura Val, Sofía Díaz Coreografia: Eduardo Lostal, Paula Gelpi Composició musical: Sofía Díaz.

PREMIS: Premi del Jurat al Millor Espectacle del Concurs OFF de Carrer Festes del Pilar 2015; Premi al Millor Número de Circ al Festival Creacions del Circ Aragonés 2015.

*Espectacle seleccionat en el XVIII Circuit de Dansa i Teatre per a públic adult i familiar de la Red de Teatros Alternativos. 

logoCIRCUITOcolor

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *