SONA BAIXET EN DANSA: ELLA BALLA + TALLER D'ORIGAMI

DISSABTE 17 DE FEBRER A LES 18H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Teatre | Públic familiar Dissabte 17 de febrer, 18h00 Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla [/vc_column_text][vc_btn title="COMPRAR ENTRADES" color="orange" align="center" button_block="true" link="url:https%3A%2F%2Fteatreravalgandia.koobin.com%2Fsona-baixet-en-dansa-2024|target:_blank"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]El Sona Baixet en Dansa arriba al Teatre del Raval Gandia amb l'espectacle Ella Balla de la companyia Moskitas Muertas (Illes Balears). Abans de

Start

2024-02-17 - 18:00

End

Teatre | Públic familiar
Dissabte 17 de febrer, 18h00
Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla

El Sona Baixet en Dansa arriba al Teatre del Raval Gandia amb l’espectacle Ella Balla de la companyia Moskitas Muertas (Illes Balears).

Abans de l’espectacle, a les 17h00, grans i menuts podran gaudir d’un original taller d’origami.


Ella Balla és una peça teatral per al públic familiar que combina l’experimentació sonora en directe, el moviment corporal utilitzant tècniques de dansa i circ, i la paraula, tot creant un joc escènic fresc, divertit i sincer.

Basada en la infantesa de la coreògrafa i ballarina Gillian Lyne, Tea, la protagonista d’aquesta història, descobrirà que el moviment és un dels seus dons gràcies a les seves aparents dificultats d’obeir i romandre quieta.

Una experiència que ens convida, tant a infants com a grans, a ser qui realment som.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *