SONA BAIXET EN DANSA | ’25 voltes al món’, Rodamons Teatre (País Valencià)

DISSABTE 5 DE MARÇ A LES 18H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Sona Baixet en Dansa | Recomanat per a públic familiar Dissabte 5 de març, 18h00 Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] El Teatre del Raval acollirà el pròxim 5 de març '25 voltes al món', un espectacle antològic d'una de les companyies de teatre i música

Start

2022-03-05 - 18:00

End

Sona Baixet en Dansa | Recomanat per a públic familiar

Dissabte 5 de març, 18h00

Entrada: 5 € anticipada / 6 € taquilla

El Teatre del Raval acollirà el pròxim 5 de març ‘25 voltes al món‘, un espectacle antològic d’una de les companyies de teatre i música familiar més prestigioses al País Valencià, Rodamons Teatre. Baix el títol de ‘Sona Baixet en Dansa‘, la sala presentarà una proposta en la qual es recullen les experiències d’uns rodamons que en 1996 començaren el seu camí, dedicant-se a l’arreplega i investigació de contes i músiques populars. I tot, acompanyats pels seus particulars instruments, reciclats, antics i tradicionals.

L’estrena del concert a Gandia servirà, a més, com a festa d’arrancada de la nova edició del festival Sona Baixet Fest, que se celebrarà el 9 i 10 d’abril.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *