SETMANA DEL RECICLATGE: A les golfes, d'El Triangulista

DEL 13 AL 15 DE MAIG DE 2020

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]SETMANA DEL RECICLATGE - TEATRE, RETROFUTURISME Dates: del 13 al 15 de maig 2020. Alumnes: Primària i ESO. Idioma: valencià. PREU: 4,50 € per alumne.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text] Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb una gimcana escènica de reciclatge que tindrà lloc a tres espais del Teatre del Raval, on s’hi

Start

2020-05-13 - 10:00

End

2020-05-15 - 00:00

SETMANA DEL RECICLATGE – TEATRE, RETROFUTURISME

Dates: del 13 al 15 de maig 2020.
Alumnes: Primària i ESO.
Idioma: valencià.

PREU: 4,50 € per alumne.

Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb una gimcana escènica de reciclatge que tindrà lloc a tres espais del Teatre del Raval, on s’hi desenvoluparan tres espectacles de tres artistes ben singulars que juguen i experimenten amb el reciclatge musical i teatral.Iniciativa de l’RRRR! Art i reciclatge.

El Triangulista torna a casa després d’anys de gira per mig món amb una orquestra filharmònica. Amb el cançoner popular sota el braç i un cabàs d’instruments inversemblants a l’esquena, gràcies a les andròmines heretades del seu tiet Ramonet de Colau, ve disposat a deixar-se portar pels indrets de la màgia de les petites coses i convidar-nos a gaudir amb ell del seu espectacle, sempre catàrtic.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *