DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE: Filharmònica, d’El Triangulista

DISSABTE 9 DE MAIG A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Filharmònica, d'El Triangulista Dia Mundial del Reciclatge | Tots els públics Dissabte 9 de maig, 18h00 Entrada per a tota la gimcana escènica de la jornada: 5 € anticipada / 6 € taquilla Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb una gimcana escènica de reciclatge que tindrà lloc en

Start

2020-05-09 - 18:00

End

Filharmònica, d’El Triangulista

Dia Mundial del Reciclatge | Tots els públics
Dissabte 9 de maig, 18h00
Entrada per a tota la gimcana escènica de la jornada: 5 € anticipada / 6 € taquilla

Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb una gimcana escènica de reciclatge que tindrà lloc en diferents espais del Teatre del Raval, on s’hi desenvoluparan dos espectacles de dos artistes ben singulars que juguen i experimenten amb el reciclatge musical i teatral. Iniciativa de l’RRRR! Festival d’art i reciclatge.

El Triangulista torna a casa després d’anys de gira per mig món amb una orquestra filharmònica. Amb el cançoner popular sota el braç i un cabàs d’instruments inversemblants a l’esquena, gràcies a les andròmines heretades del seu tiet Ramonet de Colau, ve disposat a deixar-se portar pels indrets de la màgia de les petites coses i convidar-nos a gaudir amb ell del seu espectacle, sempre catàrtic.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *