SETMANA DEL RECICLATGE: Música per un tub, de Liante S.A. - Cento Carbó

DEL 13 AL 15 DE MAIG DE 2020

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]SETMANA DEL RECICLATGE - MÚSICA, PARTICIPACIÓ Dates: del 13 al 15 de maig 2020. Alumnes: Primària i ESO. PREU: 4,50 € per alumne.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb una gimcana escènica de reciclatge que tindrà lloc a tres espais del Teatre del Raval, on s’hi desenvoluparan tres espectacles

Start

2020-05-13 - 10:00

End

2020-05-15 - 00:00

SETMANA DEL RECICLATGE – MÚSICA, PARTICIPACIÓ

Dates: del 13 al 15 de maig 2020.
Alumnes: Primària i ESO.

PREU: 4,50 € per alumne.

Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb una gimcana escènica de reciclatge que tindrà lloc a tres espais del Teatre del Raval, on s’hi desenvoluparan tres espectacles de tres artistes ben singulars que juguen i experimenten amb el reciclatge musical i teatral.Iniciativa de l’RRRR! Art i reciclatge.

Sempre ens han fet creure que en la vida hem de passar per un tub. Un tub prou estret, de fet. De qui va ser aquesta angoixant idea? No ho sabem però no patiu, tenim el remei. Música per un tub: molta música i a més, per molts tubs diferents. Per al Liante S.A. no existeix límit tubular a l’hora de celebrar la vida en comunitat a través de la música, el ball i el bullici! Liar-la o liar-la, no hi ha altra opció!

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *