DIA MUNDIAL DEL RECICLATGE: Música per un tub, de Liante S.A. – Cento Carbó

DISSABTE 9 DE MAIG A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Música per un tub, de Liante S.A - Cento Carbó Dia Mundial del Reciclatge | Tots els públics Dissabte 9 de maig, 18h00 Entrada per a tota la gimcana escènica de la jornada: 5 € anticipada / 6 € taquilla Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb una gimcana

Start

2020-05-09 - 18:00

End

Música per un tub, de Liante S.A – Cento Carbó

Dia Mundial del Reciclatge | Tots els públics
Dissabte 9 de maig, 18h00
Entrada per a tota la gimcana escènica de la jornada: 5 € anticipada / 6 € taquilla

Celebrem el Dia Mundial del Reciclatge amb una gimcana escènica de reciclatge que tindrà lloc en diferents espais del Teatre del Raval, on s’hi desenvoluparan dos espectacles de dos artistes ben singulars que juguen i experimenten amb el reciclatge musical i teatral. Iniciativa de l’RRRR! Festival d’art i reciclatge.

Sempre ens han fet creure que en la vida hem de passar per un tub. Un tub prou estret, de fet. De qui va ser aquesta angoixant idea? No ho sabem però no patiu, tenim el remei. Música per un tub: molta música i a més, per molts tubs diferents. Per al Liante S.A. no existeix límit tubular a l’hora de celebrar la vida en comunitat a través de la música, el ball i el bullici! Liar-la o liar-la, no hi ha altra opció!

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *