Salao presenta Jara en el camino (Barcelona) Concierto GPS

DISSABTE 17 D'OCTUBRE, 20h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Música | Flamenc Dissabte 17 d'octubre, 20h30 Entrada: 8 € 20% de descompte amb el Carnet Jove i la Targeta 12:35 Concierto GPS 'Girando Por Salas' del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte y el Instituto Nacional de les Artes Escénicas y la Música-INAEM. Facebook: Salao; Girando Por Salas (GPS)

Start

2015-10-17 - 20:30

End

Música | Flamenc

Dissabte 17 d’octubre, 20h30
Entrada: 8 €
20% de descompte amb el Carnet Jove i la Targeta 12:35

Concierto GPS ‘Girando Por Salas’ del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte y el Instituto Nacional de les Artes Escénicas y la Música-INAEM.

José Antonio Martín Yáñez, el Salao, va néixer a Alemanya però ser fill d’andalusos d’Alosno, bressol del fandango li ha marcat la vida. Després de cantar rumba i d’haver corregut món amb Joaquín Cortés, va desaparèixer de l’escena i ara el tenim el plaer de tornar-lo a escoltar cantant les seues penes i les seues alegries, cosa que fa d’una manera que glaça la sang però que no agrada als tradicionalistes del flamenc. Canvia els pals sense avisar, es bota el compàs. No hi pot fer res, perquè és un esperit lliure. En Jara en el camino escoltarem lletres del cantaor i altres populars extretes de l’obra Colección de Cantes Flamencos d’Antonio Machado Álvarez (Demófilo).

Fotos: ©Paco Deogracias

Pròximament:

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *