RRRR! FESTIVAL: DESFEM amb Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Músics (País Valencià)

DISSABTE 21 D'OCTUBRE A LES 19H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]RRRR! Festival | Públic Familiar Dissabte 21 d'octubre, 19h00 Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla El festival RRRR! és un projecte de LaCasaCalba. Més informació: wwww.rrrrfestival.org[/vc_column_text][vc_btn title="COMPRAR ENTRADES" color="warning" size="lg" align="left" link="url:https%3A%2F%2Fteatreravalgandia.koobin.com%2FRRRR-Festival-Desfem-Dani-Miquel%3Fidioma%3DCA|target:_blank"][vc_single_image image="8331" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Un projecte teatral i musical que vol conscienciar a menuts i majors de la

Start

2023-10-21 - 19:00

End

RRRR! Festival | Públic Familiar
Dissabte 21 d’octubre, 19h00
Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla

El festival RRRR! és un projecte de LaCasaCalba.
Més informació: wwww.rrrrfestival.org

Un projecte teatral i musical que vol conscienciar a menuts i majors de la necessitat d’estimar i cuidar el medi ambient.

Amb les cançons de l’espectacle, de la mà de Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Músics, coneixerem el monstre CRIVET, aprendrem què és l’economia circular, entendrem la necessitat de reciclar i a quin contenidor hem de llançar cada residu, i el més important, aprendrem que el món és la nostra casa, i mantenir-lo viu depén de totes i tots.

Abans de l’espectacle, a les 17h00, podeu gaudir del taller L’ombra dels plàstics amb El Gecko con Botas i del taller PLAS-TIC-ART amb Factoria d’ARTIS3.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *