RRRR! FESTIVAL: SEGONA FLORADA amb l'Orchestra Fireluche (Catalunya)

DISSABTE 28 D'OCTUBRE A LES 19H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Música | Tots els públics Dissabte 28 d'octubre, 19h00 Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla El festival RRRR! és un projecte de LaCasaCalba. Més informació: wwww.rrrrfestival.org[/vc_column_text][vc_btn title="COMPRAR ENTRADES" color="warning" align="center" button_block="true" link="url:https%3A%2F%2Fteatreravalgandia.koobin.com%2FRRRR-Festival-Segona-Florada-Orchestra_Fireluche|target:_blank"][vc_single_image image="8331" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]19h00 - Concert de l'Orchestra Fireluche amb el disc Segona Florada, darrera gravació de

Start

2023-10-28 - 19:00

End

Música | Tots els públics
Dissabte 28 d’octubre, 19h00
Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla

El festival RRRR! és un projecte de LaCasaCalba.
Més informació: wwww.rrrrfestival.org

19h00 – Concert de l’Orchestra Fireluche amb el disc Segona Florada, darrera gravació de Pau Riba que ara s’estrena al País Valencià amb la veu de Jordi Subirà.

Després de la publicació d’Ataràxia, l’any 2019 i juntament amb Pau Riba, l’Orchestra Fireluche presenta la seua continuació natural: Segona florada. Un disc on les noves flors melòdiques, plantades a quatre mans tant pel cantant com per l’orquestra dins el mateix jardí original, es combinen ara amb noves veus i bulbs guardats de flors ja clàssiques, fent reviure un espectacle que, si bé semblava estroncat de soca-rel, ara floreix de bell nou damunt uns escenaris àvids de sentir-se posseïts per les noves cançons d’un dels nostres més grans poetes.

Abans del concert, a les 17h00, podeu participar i gaudir del taller PLAS-TIC-ART amb Factoria d’ARTIS3

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *