RRRR! FESTIVAL: 'SEGONA FLORADA' amb l'Orchestra Fireluche (Catalunya)

DISSABTE 28 D'OCTUBRE A LES 19H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Música | Tots els públics Dissabte 28 d'octubre, 17h00 Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla[/vc_column_text][vc_btn title="COMPRAR ENTRADES" color="warning" align="center" button_block="true" link="url:https%3A%2F%2Fteatreravalgandia.koobin.com%2FRRRR-Festival-Segona-Florada-Orchestra_Fireluche|target:_blank"][vc_single_image image="8140" img_size="full"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]17h00 - Taller d'Art i Reciclatge amb Factoria d'ARTIS3 19h00 - Concert de l'Orchestra Fireluche amb el disc Segona Florada, darrera gravació de Pau

Start

2023-10-28 - 17:00

End

Música | Tots els públics
Dissabte 28 d’octubre, 17h00
Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla

17h00 – Taller d’Art i Reciclatge amb Factoria d’ARTIS3

19h00 – Concert de l’Orchestra Fireluche amb el disc Segona Florada, darrera gravació de Pau Riba que ara s’estrena al País Valencià amb la veu de Jordi Subirà.

L’Orchestra Fireluche estrena al País Valencià el seu segon disc ‘Segona Florada’, dins de la programació de l’RRRR! Festival.

Després de la publicació d’Ataràxia, l’any 2019 i juntament amb Pau Riba, l’Orchestra Fireluche presenta la seua continuació natural: Segona florada. Un disc on les noves flors melòdiques, plantades a quatre mans tant pel cantant com per l’orquestra dins el mateix jardí original, es combinen ara amb noves veus i bulbs guardats de flors ja clàssiques, fent reviure un espectacle que, si bé semblava estroncat de soca-rel, ara floreix de bell nou damunt uns escenaris àvids de sentir-se posseïts per les noves cançons d’un dels nostres més grans poetes.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *