RRRR! FESTIVAL: 'PERPETUUM MOBILE' amb Merce Tienda (País Valencià)

DIVENDRES 27 D'OCTUBRE A LES 20H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre | Joves i Adults Divendres 27 d'octubre, 20h00 Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla El festival RRRR! és un projecte de LaCasaCalba. Més informació: wwww.rrrrfestival.org[/vc_column_text][vc_btn title="COMPRAR ENTRADES" color="warning" align="center" button_block="true" link="url:%20https%3A%2F%2Fteatreravalgandia.koobin.com%2FRRRR-Festival-Perpetuum_Mobile_Merce_tienda"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]"Soc Merce. Tienda. Com sona. Guarde coses. Objectes bells, perduts, antics, elàstics, trencats, brillants... objectes que

Start

2023-10-27 - 20:00

End

Teatre | Joves i Adults
Divendres 27 d’octubre, 20h00
Entrada: 8 € anticipada / 10 € taquilla

El festival RRRR! és un projecte de LaCasaCalba.
Més informació: wwww.rrrrfestival.org

“Soc Merce. Tienda. Com sona. Guarde coses. Objectes bells, perduts, antics, elàstics, trencats, brillants… objectes que representen a moments i objectes persona. Els de la meua veïna, els de la meua veïna també. Des de la meua finestra es veu la mar. I la meua rebesàvia es deia MARCELA”

Perpetuum Mobile és la “història de la humanitat”, explicada a partir d’una maqueta en constant moviment. Una maqueta que evoluciona sense pausa, transformant-se als ulls de l’espectador, donant informació amb cada objecte col·locat i omplint l’escena de poètica, humor i sensibilitat.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *