RRRR! FESTIVAL: Presentació 'ECO-REHABILITACIÓ DEL TEATRE DEL RAVAL'

DIVENDRES 20 D'OCTUBRE A LES 20H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Conferència i exposició fotogràfica | Tots els públics Divendres 20 d'octubre, 20h00 Entrada lliure[/vc_column_text][vc_single_image image="8140" img_size="full"][vc_single_image image="8169" img_size="full" alignment="center"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Des d'una perspectiva divulgativa, l'arquitecte Arturo Sanz i l'ambientòleg i director del RRRR! Festival, Francesc Burgos, presentaran el projecte d'Eco-Rehabilitació del Teatre del Raval, explicant el procés de transició d'aquest espai emblemàtic de Gandia

Start

2023-10-20 - 20:00

End

Conferència i exposició fotogràfica | Tots els públics
Divendres 20 d’octubre, 20h00
Entrada lliure

Des d’una perspectiva divulgativa, l’arquitecte Arturo Sanz i l’ambientòleg i director del RRRR! Festival, Francesc Burgos, presentaran el projecte d’Eco-Rehabilitació del Teatre del Raval, explicant el procés de transició d’aquest espai emblemàtic de Gandia cap a un edifici ambientalment més sostenible i eficient.

A més, s’exhibiran els plànols i les fotografies que documenten el procés de transformació de l’edifici des del principi de les obres fins hui.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *