RRRR! FESTIVAL: Presentació del projecte ECOREHABILITACIÓ DEL TEATRE DEL RAVAL

DIVENDRES 20 D'OCTUBRE A LES 20H00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Conferència i exposició fotogràfica | Tots els públics Divendres 20 d'octubre, 20h00 Entrada lliure El festival RRRR! és un projecte de LaCasaCalba. Més informació: wwww.rrrrfestival.org[/vc_column_text][vc_single_image image="8169" img_size="full" alignment="center"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Des d'una perspectiva divulgativa, els arquitectes Arturo Sanz i Fran López, amb l'ambientòleg i director del RRRR! Festival, Francesc Burgos, presentaran el projecte

Start

2023-10-20 - 20:00

End

Conferència i exposició fotogràfica | Tots els públics
Divendres 20 d’octubre, 20h00
Entrada lliure

El festival RRRR! és un projecte de LaCasaCalba.
Més informació: wwww.rrrrfestival.org

Des d’una perspectiva divulgativa, els arquitectes Arturo Sanz i Fran López, amb l’ambientòleg i director del RRRR! Festival, Francesc Burgos, presentaran el projecte d’Eco-Rehabilitació del Teatre del Raval, explicant el procés de transició d’aquest espai emblemàtic de Gandia cap a un edifici ambientalment sostenible i eficient.

A més, s’exhibiran els plànols i les fotografies que documenten el procés de transformació de l’edifici des del principi de les obres fins hui.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *