RRRR! Festival d'Art i Reciclatge: Cinema documenta(')t Out of plàstic, un documental de Cleanwave.org (Illes Balears)

DIVENDRES 23 D'OCTUBRE A LES 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]RRRR Festival d'Art i Reciclatge Cinema Documenta(')t | Tots els públics Divendres 23 d'octubre, 19h30 Gratuït. Cal inscripció prèvia a info@teatreravalgandia.org Durada: 52 min. Sala del Teatre del Raval Direcció i producció: Line Hadsbjerg, co-fundadora de Cleanwave, juntament amb el director de cinema mallorquí i director de fotografia Pep

Start

2020-10-23 - 19:30

End

RRRR Festival d’Art i Reciclatge

Cinema Documenta(‘)t | Tots els públics
Divendres 23 d’octubre, 19h30

Gratuït. Cal inscripció prèvia a info@teatreravalgandia.org

Durada: 52 min.
Sala del Teatre del Raval

Direcció i producció: Line Hadsbjerg, co-fundadora de Cleanwave, juntament amb el director de cinema mallorquí i director de fotografia Pep Bonet; Música i edició: José Bautista

Premis: Millor Pel·lícula Ambiental al San Francisco Film Festival 2020; Millor documental en la en el Festival de Curtmetratges de Viladrau; Premi Impact al Festival de cinema evolutiu de Mallorca 2018; Primer Premi al Concurs de Curts Educasólid, Espanya; Menció d’Honor al Millor Documental al Festival Internacional de Cinema Queen Palm als EUA; Millor Curtmetratge dedicat al Mediterrani al Blue Gold Intl Film Festival a Itàlia; Primer Premi en la categoria ambiental al Festival Internacional de Curtmetratges i Vídeo del Comtat de Marín.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Documental sobre la contaminació plàstica i sobre el canvi de la consciència de la gent per a preservar la terra i els seus oceans. Parteix del desbordament de plàstics a les Illes Balears i es presenta una selecció de protagonistes de l’escenari del món reciclatge, la conservació i la indústria de les botelles de plàstic i, finalment, introdueix solucions i accions que les comunitats insulars van concretar com a administradors de la terra i dels oceans.

El film és una crida a l’exigència de reaccionar a l’alarmant amenaça de la contaminació de plàstic en tots els aspectes de les nostres vides.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *