RRRR! Festival d'Art i Reciclatge: Cinema documenta(')t Out of plàstic, un documental de Cleanwave.org (Illes Balears)

DIVENDRES 23 D'OCTUBRE A LES 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]RRRR Festival d'Art i Reciclatge Cinema Documenta(')t | Tots els públics Divendres 23 d'octubre, 19h30 Gratuït. Cal inscripció prèvia a info@teatreravalgandia.org Durada: 52 min. Sala del Teatre del Raval Direcció i producció: Line Hadsbjerg, co-fundadora de Cleanwave, juntament amb el director de cinema mallorquí i director de fotografia Pep

Start

2020-10-23 - 19:30

End

RRRR Festival d’Art i Reciclatge

Cinema Documenta(‘)t | Tots els públics
Divendres 23 d’octubre, 19h30

Gratuït. Cal inscripció prèvia a info@teatreravalgandia.org

Durada: 52 min.
Sala del Teatre del Raval

Direcció i producció: Line Hadsbjerg, co-fundadora de Cleanwave, juntament amb el director de cinema mallorquí i director de fotografia Pep Bonet; Música i edició: José Bautista

Premis: Millor Pel·lícula Ambiental al San Francisco Film Festival 2020; Millor documental en la en el Festival de Curtmetratges de Viladrau; Premi Impact al Festival de cinema evolutiu de Mallorca 2018; Primer Premi al Concurs de Curts Educasólid, Espanya; Menció d’Honor al Millor Documental al Festival Internacional de Cinema Queen Palm als EUA; Millor Curtmetratge dedicat al Mediterrani al Blue Gold Intl Film Festival a Itàlia; Primer Premi en la categoria ambiental al Festival Internacional de Curtmetratges i Vídeo del Comtat de Marín.

Organitza: LaCasaCalba
Col.labora: Diputació de València

Documental sobre la contaminació plàstica i sobre el canvi de la consciència de la gent per a preservar la terra i els seus oceans. Parteix del desbordament de plàstics a les Illes Balears i es presenta una selecció de protagonistes de l’escenari del món reciclatge, la conservació i la indústria de les botelles de plàstic i, finalment, introdueix solucions i accions que les comunitats insulars van concretar com a administradors de la terra i dels oceans.

El film és una crida a l’exigència de reaccionar a l’alarmant amenaça de la contaminació de plàstic en tots els aspectes de les nostres vides.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.