RRRR! Festival. Art i reciclatge: Xarrada La fracció orgànica. Experiències a Catalunya a càrrec de BCN Ecologia

DIMARTS 17 DE MAIG | 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]RRRR! Festival. Art i reciclatge Dimarts 17 de maig a les 19h30 Entrada lliure. Teatre del Raval. Consulteu la resta d’activitats del festival en aquesta web i compreu les vostres entrades anticipades en el Teatre del Raval, Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, Fusta Orgànic i online en OneTwoTix. Facebook: RRRR! Festival

Start

2016-05-17 - 19:30

End

RRRR! Festival. Art i reciclatge
Dimarts 17 de maig a les 19h30

Entrada lliure. Teatre del Raval.

Consulteu la resta d’activitats del festival en aquesta web i compreu les vostres entrades anticipades en el Teatre del Raval, Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, Fusta Orgànic i online en OneTwoTix.

Facebook: RRRR! Festival

BCNecologia és un consorci públic dedicat a repensar les ciutats en clau de sostenibilitat. D’entre les seues tasques destaca la realització de projectes estratègics destinats a reorientar les ciutats cap a un model més sostenible, dirigits a sistemes urbans d’arreu del món. Aquestos projectes inclouen propostes i solucions en mobilitat, energia, residus, urbanisme, aigua, biodiversitat i cohesió social. Al Teatre del Raval tindrem l’oportunitat de conèixer les experiències d’aquest grup de professionals en el Dia Mundial del Reciclatge.

bcnecologia.net

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *