RRRR! Festival. Art i reciclatge: Xarrada Erre que erre a càrrec de Makeatuvida (Vlc-Bcn)

DIMARTS 24 DE MAIG | 19h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]RRRR! Festival. Art i reciclatge Dimarts 24 de maig a les 19h30 Entrada lliure. Teatre del Raval. Consulteu la resta d’activitats del festival en aquesta web i compreu les vostres entrades anticipades en el Teatre del Raval, Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, Fusta Orgànic i online en OneTwoTix. Facebook: RRRR! Festival [/vc_column_text][/vc_column][vc_column

Start

2016-05-24 - 19:30

End

RRRR! Festival. Art i reciclatge
Dimarts 24 de maig a les 19h30

Entrada lliure. Teatre del Raval.

Consulteu la resta d’activitats del festival en aquesta web i compreu les vostres entrades anticipades en el Teatre del Raval, Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, Fusta Orgànic i online en OneTwoTix.

Facebook: RRRR! Festival

Makeatuvida és una associació cultural sense ànim de lucre de caràcter social i educatiu, per al foment del disseny obert i la reutilizació creativa. Treballen també per la conscienciació mediambiental sobre la problemàtica dels residus i la concepció de l’hàbitat en la nostra societat, des d’una visió constructiva i col·laborativa.

A Gandia mostraran les seues capacitats dins del marc de l’RRRR Festival, art i reciclatge, que encaixa al 100% amb els seus principis fundacionals.

makeatuvida.net

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *