CICLE TEATRE D'HUMOR: De fora vindrem, a càrrec de Purna Teatre (Alcàsser)

DIVENDRES 11 DE JUNY A LES 20h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre d'Humor | Joves i adults Divendres 11 de juny, 20h00 Entrada: 10 € anticipada / 12 € taquilla Abonament cicle: 20 €[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Hans i Paul són dos germans que hereten la casa familiar on es van criar i es veuen obligats a posar-la en venda. La precarietat els

Start

2021-06-11 - 20:00

End

Teatre d’Humor | Joves i adults
Divendres 11 de juny, 20h00
Entrada: 10 € anticipada / 12 € taquilla

Abonament cicle: 20 €

Hans i Paul són dos germans que hereten la casa familiar on es van criar i es veuen obligats a posar-la en venda. La precarietat els espenta a l’èxode. Purna Teatre torna a la càrrega amb el seu humor destarifat en una peça traçada a bases de skechts. Humor absurd i desbaratat amb alta dosi de mala llet. Molta mala llet. Un retrat de la fi de la nostra terra promesa.

De fora vindrem és la història d’una ciutat, d’un poble o d’una família que ha de marxar. D’eixa gent que tenint poc o res ho posa tot en venda. D’eixa gent que lloga els seus records per pura necessitat. D’eixa gent que llança les cendres del passat al contenidor de reciclatge.

Casa nostra ja no és nostra. “Què farem, ja vorem. A la fira firarem…”

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *