SONA BAIXET EN DANSA: InCom, Cia. Dunatacà (València) + Son recuerdos, Cia. Alodeyá Circo Danza (Saragossa)

DIVENDRES 5 I DISSABTE 6 DE MARÇ - OPCIÓ 1: A LES 17h30 + 18h00 / OPCIÓ 2: A LES 18h00 + 19h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Dansa | Familiar Divendres 5 i dissabte 6 de març Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla OPCIÓ 1 :  17h30 - InCom, Cia. Dunatacà (València). Durada: 20 min. - 1a planta del teatre. Aforament limitat a 25 persones.   + 18h00 - Son recuerdos, Cia. Alodeyá Circo Danza (Saragossa) Entrada: 6 €

Start

2021-03-05 - 17:30

End

Dansa | Familiar
Divendres 5 i dissabte 6 de març
Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla

OPCIÓ 1 : 
17h30 – InCom, Cia. Dunatacà (València). Durada: 20 min. – 1a planta del teatre. Aforament limitat a 25 persones.  

+

18h00 – Son recuerdos, Cia. Alodeyá Circo Danza (Saragossa)
Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla

———————————————

OPCIÓ 2 : 
18h00 – Son recuerdos, Cia. Alodeyá Circo Danza (Saragossa)
Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla

+

19h00 – InCom, Cia. Dunatacà (València). Durada: 20 min. – 1a planta del teatre. Aforament limitat a 25 persones. 

InCom, Cia. Dunatacà (València)

La tecnologia ens acosta quan estem més lluny, però… paradoxalment, ens allunya quan estem al costat. L’omnipresència dels dispositius electrònics de comunicació ha generat nous hàbits relacionals. I si l’aproximació que assegura la tecnologia és una il·lusió? InCom és la sisena producció de Dunatacà, una peça que porta a la reflexió sobre les omnipresents xarxes socials i la sobresaturació tecnològica d’una manera amena, fresca i desenfadada.

Creació i interpretació: Mónika Vázquez i Andrea Torres Ajuda externa: Margarida Mateos Música: Fran Acàmer i Los Ganglios.

Son recuerdos*, Cia. Alodeyá Circo Danza (Saragossa)

Alodeyá posa en escena una proposta coreografiada de dansa, teatre, circ i poesia que es barregen al ritme de la música interpretada en directe. Edu i Laura s’acompanyen de Sofía al piano, bateria i veu, en una bonica història d’amor, ben traçada amb la interacció de música i moviment, per parlar sobre la relació d’una parella i els seus vestigis quan acaba.

Direcció: Amparo Nogués Interpretació: Eduardo Lostal, Laura Val, Sofía Díaz Coreografia: Eduardo Lostal, Paula Gelpi Composició musical: Sofía Díaz.

PREMIS: Premi del Jurat al Millor Espectacle del Concurs OFF de Carrer Festes del Pilar 2015; Premi al Millor Número de Circ al Festival Creacions del Circ Aragonés 2015.

*Espectacle seleccionat en el XVIII Circuit de Dansa i Teatre per a públic adult i familiar de la Red de Teatros Alternativos. 

logoCIRCUITOcolor

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *