La poma roja de Cia. Elisa M. Matallín (València)

DIVENDRES 17 DE FEBRER A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre | Titelles Divendres 17 de febrer, 18h00 Entrada: 3 € actuació i taronjada. I, si porteu segellat el fullet de la gimcana que organitza l'Ajuntament de Gandia, l'entrada al teatre costa 1 €. Autoria, direcció i interpretació: Elisa M. Matallín Espectacle per commemorar el Dia de l’Arbre. Organitza: Regidoria de Gestió Responsable del

Start

2017-02-17 - 18:00

End

Teatre | Titelles
Divendres 17 de febrer, 18h00
Entrada: 3 € actuació i taronjada. I, si porteu segellat el fullet de la gimcana que organitza l’Ajuntament de Gandia, l’entrada al teatre costa 1 €.

Autoria, direcció i interpretació: Elisa M. Matallín

Espectacle per commemorar el Dia de l’Arbre.
Organitza: Regidoria de Gestió Responsable del Territori. Ajuntament de Gandia.
Reserves: info@teatreravalgandia.org i tel. 962 866 532, www.teatreravalgandia.org

Un famolenc conill passa l’hivern sense res per a menjar fins que es topa amb un arbre sec de la branca del qual penja una redona i brillant poma roja. Intentarà agafar-la sense fortuna i mentrestant, anirà topant-se amb personatges que li contaran poemes i cançons d’arbres. Titelles, contes, poemes i cançons passejaran per les branques del pomer amb versos de Lorca, Machado o Ne­ruda fins que, amb l’ajuda de tots, el conill aconseguirà la poma roja que compartirà amb tots nosaltres.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.