La poma roja de Cia. Elisa M. Matallín (València)

DIVENDRES 17 DE FEBRER A LES 18h00

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Teatre | Titelles Divendres 17 de febrer, 18h00 Entrada: 3 € actuació i taronjada. I, si porteu segellat el fullet de la gimcana que organitza l'Ajuntament de Gandia, l'entrada al teatre costa 1 €. Autoria, direcció i interpretació: Elisa M. Matallín Espectacle per commemorar el Dia de l’Arbre. Organitza: Regidoria de Gestió Responsable del

Start

2017-02-17 - 18:00

End

Teatre | Titelles
Divendres 17 de febrer, 18h00
Entrada: 3 € actuació i taronjada. I, si porteu segellat el fullet de la gimcana que organitza l’Ajuntament de Gandia, l’entrada al teatre costa 1 €.

Autoria, direcció i interpretació: Elisa M. Matallín

Espectacle per commemorar el Dia de l’Arbre.
Organitza: Regidoria de Gestió Responsable del Territori. Ajuntament de Gandia.
Reserves: info@teatreravalgandia.org i tel. 962 866 532, www.teatreravalgandia.org

Un famolenc conill passa l’hivern sense res per a menjar fins que es topa amb un arbre sec de la branca del qual penja una redona i brillant poma roja. Intentarà agafar-la sense fortuna i mentrestant, anirà topant-se amb personatges que li contaran poemes i cançons d’arbres. Titelles, contes, poemes i cançons passejaran per les branques del pomer amb versos de Lorca, Machado o Ne­ruda fins que, amb l’ajuda de tots, el conill aconseguirà la poma roja que compartirà amb tots nosaltres.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *