MÚSICA: WOM's Collective

DISSABTE 25 D'ABRIL A LES 20h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]WOM's Collective Música | Tots els públics Dissabte 25 d'abril, 20h30 Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla Concert Girando Por Salas Bateria i veu: Laia Fortià Piano i veu: Clara Lluna Guitarra i veu: Anaïs Vila, Teclats i veu: Gessamí Boada Baix elèctric i veu: Magalí Datzira.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column

Start

2020-04-25 - 20:30

End

WOM’s Collective

Música | Tots els públics
Dissabte 25 d’abril, 20h30
Entrada: 6 € anticipada / 8 € taquilla

Concert Girando Por Salas

Bateria i veu: Laia Fortià Piano i veu: Clara Lluna Guitarra i veu: Anaïs Vila, Teclats i veu: Gessamí Boada Baix elèctric i veu: Magalí Datzira.

Després d’haver treballat durant més de 4 anys juntes amb el grup WOM arreglant temes d’altres artistes, Laia Fortià i Clara Lluna decideixen donar veu també a les seues pròpies composicions. Per a dur-ho a terme s’uneixen a altres tres talents femenins forjats dins del panorama musical català actual. Juntes creen WOM’s Collective, una proposta femenina sòlida i amb personalitat, dones músics i compositores, amb un so personal i característic on l’element unificador dels temes és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea en entrellaçar-les amb els diferents instruments.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *