MÚSICA: Feliu Ventura (Xàtiva) presenta el llibre-disc Convocatòria

DISSABTE 12 DE DESEMBRE A LES 20h30

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Música | Joves i adults Dissabte 12 de desembre, 20h30 Entrada anticipada: 10 €, Taquilla: 12 €. Feliu Ventura (guitarra i veu) estarà acompanyat de Victor Través (bateria), Francesc Albero (piano) i Paula Zambudio (baix). [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Al Teatre del Raval tenim la sort de poder escoltar en directe el treball recentment estrenat del

Start

2020-12-12 - 20:30

End

Música | Joves i adults
Dissabte 12 de desembre, 20h30

Entrada anticipada: 10 €, Taquilla: 12 €.

Feliu Ventura (guitarra i veu) estarà acompanyat de Victor Través (bateria), Francesc Albero (piano) i Paula Zambudio (baix). 

Al Teatre del Raval tenim la sort de poder escoltar en directe el treball recentment estrenat del cantautor xativí Feliu Ventura i que porta per títol Convocatòria. Un disc que sona a himne amb una melodia encomanadissa i les distorsions tènues de les guitarres i amb la bateria, el bombo i el baix elèctrics que, incombustibles i constants, fan la base rítmica, contundent. Un àlbum que transmet felicitat i que, malgrat els temps que corren (o potser precisament per això), té un caràcter marcadament positiu. No se’l podeu perdre en directe amb tota la banda!

El disc compta amb de textos creats per a cada cançó de la mà de Santiago Alba Rico, Jordi Cuixart (des de la presó), Natza Farré, David Fernàndez, Josep Vicent Frechina, Marc Granell, Özgür Günes, Sònia Moll, Martxelo Otamendi, Gemma Pasqual, Maribel Servera, Carlos Taibo, Júlia Taurinyà i Mateu Xurí.

Foto portada: Juan Miguel Morales.

MORE DETAIL

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *